Project Description

Tietoja kohteesta

Sijainti ja koko:
Silkkitie 1, Vantaa

TIKKURILAN SILKISTÄ AINUTLAATUINEN KAUPUNKIKORTTELI VANTAALLE
– Tikkurilan jokirantaan työpaikkoja, kulttuuria, palveluja ja koteja

Tikkurila on Vantaan voimakkaimmin kasvava alue ja yli 219 000 asukkaan Vantaan hallinnollinen keskus. Tikkurilassa on käynnissä valtava keskustauudistus. Keskustaan rakentuu lähivuosina tuhansia uusia asuntoja ja Tikkurilassa on myös Suomen toiseksi vilkkain juna-asema. Seuraava kaupungin suuri kehittämiskohde on Tikkurilan jokiranta, jonka yleissuunnitelma valmistuu tänä syksynä.

Tikkurilan Silkin historiallisen korttelin uudistaminen ja peruskorjaaminen on aloitettu Vantaalla. Silkistä muodostuu kaupunkikortteli, jossa on työpaikkoja, koteja sekä monitoimi-, ravintola- ja palvelutiloja saman pihan äärellä. Kortteli sijaitsee Keravanjoen varrella Vantaan Tikkurilassa, vastapäätä tiedekeskus Heurekaa. Kiinteistön omistaa Renor Oy.

Ensimmäisessä vaiheessa saneerataan toimistokäyttöön ns. B-rakennus, johon tulee noin 5 000 m2 vuokrattavaa pinta-alaa. Saneeraus toteutetaan kunnioittaen vanhaa suojeltua arvokiinteistöä. Tilat ovat korkeita, valoisia ja avaria. Rakennuksen alkuperäinen rakentamistyyli säilytetään ja tiloissa on muun muassa ilmeikkäitä tiiliseiniä. B-rakennus valmistuu vuoden 2018 loppuun mennessä, jonka jälkeen käynnistyy palvelu-, monitoimi- ja ravintolatilojen saneeraus.

Tarjoamme asiakkaillemme ainutlaatuisia toimitiloja ja uudistuvia palveluja historiallisissa kiinteistöissä, joita jalostamme vireiksi kaupunkikortteleiksi.

 

Tehokkaat konseptointi, kontaktointi ja
kiinteistökehityksen palvelut. Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Yritys

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Aihe

Viesti

Concept & Contact

Konseptointi ja kontaktointipalvelut ammattitaidoilla
Juha Mustakangas
044 982 2523
info(at)conceptcontact.fi
Y-tunnus: 2689205-1
Osoite:
Suomalaistentie 7
02270 Espoo