VERKOSTO2020-04-07T13:13:22+00:00

Arkkitehtipalvelut

Verkostostamme löydät kokeneet arkkitehdit liike- ja palvelukiinteistöjen kaavoitus- ja luonnossuunnitteluun, käyttäjämarkkinointiin sekä lupasuunnitteluun ja varsinaiseen rakentamiseen ja saneeraukseen.

3D Havainnekuvat

Näyttävät, totuudenmukaiset ja havainnollistavat kuvat ovat tärkeitä hankkeen markkinoissa ja helpottavat ja nopeuttavat asiakkaiden ja viranomaisten päätöksentekoa. Teemme kaikista hankkeistamme laadukkaan kuvamateriaalin.

Markkinointi ja viestintä

Luomme hankkeillemme aina houkuttelevan ja kestävän liikeidean. Teemme hankkeille korkeatasoiset esitteet, markkinointimateriaalit ja nettisivut. Asiakashankinnassa käytämme kaikkia markkinoinnin keinoja ja kohdistamme markkinoinnin juuri valituille asiakasryhmille. Näin projektisi erottuu edukseen muusta tarjonnasta.

Projektinhallinta

Ammattitaitoinen toteutus takaa projektin kustannustehokkaan, joustavan ja laadukkaan toteutuksen. Projektinhallinta kattaa kaavoituksen, luonnossuunnittelun, rakennuslupaprosessin ja hankkeen kustannusarvion ja toteutuksen ohjauksen.

Sijoittajaverkosto

Tunnemme sijoittajien tarpeet ja kriteerit varmalle ja tuottavalle kiinteistösijoitukselle. Ainoastaan asiakkaiden tarpeita vastaavat, hyvälle sijainnille rakennetut kohteet tarjoavat varman, pitkäaikaisen ja hyvätuottoisen sijoituskohteen.

Me otamme innolla jokaisen toimeksiannon haasteena vastaan!

Tehokkaat konseptointi-, kontaktointi- ja
kiinteistökehityksen palvelut. Ota yhteyttä!

Nimi (pakollinen)

Yritys

Sähköposti (pakollinen)

Puhelin

Aihe

Viesti

Concept & Contact

Konseptointi- ja kontaktointipalvelut ammattitaidoilla

Logistiikka- ja tuotantotilat

Veli-Pekka Vesanen
040 560 3394
veli-pekka.vesanen(at)conceptcontact.fi

Y-tunnus: 2689205-1
Osoite:
Suomalaistentie 7
02270 Espoo